Organisaties in hun kracht

In organisaties komen mensen, doelen en structuren bij elkaar. Ze hebben een oorsprong en een bestemming, functioneren in relatie tot hun omgeving en de processen die daar spelen, ze kunnen stagneren in hun ontwikkeling of de richting kwijt zijn. Dan kunnen we helpen.

Hoe jouw organisatie te coachen?

Waar twee systemen elkaar ontmoeten

In familiebedrijven komen het familie- en het bedrijfssysteem bij elkaar. Dat geeft een unieke dynamiek, waarbij een systemische blik kan helpen als er gedoe ontstaat. In dergelijke situaties kunnen we helpen met systemische coaching.

Jouw familiebedrijf systemisch bekijken?

Onbewuste patronen beïnvloeden

Een organisatie is een systeem, dat zoekt naar balans en erkenning van geschiedenis. Het verleden van de organisatie is van invloed op het heden, zonder dat je je daar als werknemer of werkgever vaak van bewust bent. Een organisatieopstelling geeft inzicht en ruimte voor verandering.

Meer weten over organisatieopstellingen?

Vanuit oorsprong naar bestemming

Strategie maken is een speurtocht. Elke organisatie begint bij zijn oorsprong. Wie of wat stond er aan de basis? Hoe kun je passend bij de huidige tijd doelgroepen en producten verbinden aan dit authentieke verhaal? Samen gaan we op zoek naar het toekomstbestendige kompas. 

Meer over ons aanbod