Je bent deel van een systeem

De meest bekende verschijningsvormen van systemisch werk zijn familieopstellingen en organisatieopstellingen. Maar, systemisch werk is breder dan dat. Het is een manier van kijken naar de wereld om je heen, een manier van kijken naar hoe organisaties en hoe mensen functioneren.

Meer weten over Systemisch werk?

De 5 frustraties van teamwork

Patrick Lencioni geeft een verfrissende blik op hoe je teams succesvolle en resultaatgericht kunt maken. Het sleutelwoord is vertrouwen. Dat is de basis voor openhartige en constructieve samenwerking waarbij iedereen een optimale bijdrage levert aan het teamresultaat.

Meer weten over frustratie in teams?

Samen verschillend kunnen zijn

Deep Democracy is een methode om te werken met de dynamiek van diversiteit in een groep. Niet om de verschillen uit te vergroten, maar om ze te ontdekken en elkaar daardoor beter te begrijpen. Door het begrip ontstaan verbinding en vanuit die verbinding kan de groep beter functioneren.

Meer weten over Deep Democracy?

Eenheid in verscheidenheid

De DISC analyse is een objectieve methode om meer inzicht te krijgen in je voorkeursgedrag en hoe je communiceert. Aan de hand van een vragenlijst krijg je een beschrijving van jouw stijl. Je krijgt zicht op je communicatie met anderen. 

Hoe kan DISC jou inzicht geven?