Pien Rommens

Mijn passie is het beste halen uit mensen en organisaties. Als je verbonden met dat wat je graag doet, vanuit je kern, dan kan potentieel tot bloei komen. Ik zoek dan ook naar de authenticiteit van organisaties en de mensen die er werken. Dan gaat het om vragen als wat is ons leidende principe, wat zijn onze kernwaarden, waar richten we ons op in de toekomst (en waarop dus niet). Samen, ieder vanuit zijn kwaliteit, functie en rol in de organisatie.

Ontrafelen en verbinden zijn woorden die het beste bij mij passen. Ik begeleid organisaties en teams met compassie, help met het kijken vanuit verschillende perspectieven en het verenigen van heden en verleden. Ik kijk naar organisaties vanuit een systemische blik waardoor onbewust patronen zichtbaar worden. Patronen die kunnen belemmeren dat de organisatie als geheel tot volle bloei kan komen. 

 

Ik ben coach, systemisch opsteller en marketingspecialist met 25 jaar ervaring als manager in de culturele sector. Mijn opleidingen heb ik gedaan bij BUas, UvA, Phoenix Opleidingen, het Bert Hellinger Instituut en EDN Solutions.

Bekijk mijn profiel op LinkedIn.

Rob van Doggenaar

Mensen in verbinding brengen om zinvolle dingen voor elkaar te krijgen. En dat op een uitnodigende en democratische manier. Want er moet plek zijn voor iedereen en: velen weten meer dan één. En als je al die verschillende talenten naar elkaar kan laten luisteren en tot samenwerken weet te brengen, dan komen er mooie dingen tot stand. Aan dit soort dingen draag ik al mijn hele werkzame leven bij.

Vroeger door het zelf te doen (als regelaar, projectmanager of programmamaker), nu door mensen en organisaties daarbij te begeleiden als systemisch coach, procesbegeleider en opsteller.

Ik begeleid organisatie en teams met een systemische blik, betrokkenheid, onbevangen nieuwsgierigheid en verbindend vermogen. Waar nodig ben ik (liefdevol) confronterend. Ik nodig uit tot nieuwe perspectieven, heb oog en oor voor alle invalshoeken en kan die zonder oordeel met elkaar in verbinding brengen. Ik gebruik hoofd & hart.

Ik ben coach, opsteller en procesbegeleider met meer dan 25 jaar ervaring als leidinggevende van verschillende teams. Ik ben opgeleid bij BUas, Phoenix Opleidingen, DISC Factor, Human Dimensions en het Bert Hellinger Instituut.

Bekijk mijn profiel op LinkedIn.

systemische coaching en begeleiding voor organisaties 

Wij helpen organisaties en hun leidinggevenden bij hun ontwikkeling 
 We zijn gericht op systemisch en inclusief leiderschap

 

maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek